Proclaimer

De gemeente Gouda is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze up-to-date, volledig, veilig en juist te houden. Als u vragen heeft over de inhoud of het gebruik van deze website dan kunt u dit melden via blinkie@gouda.nl.

Privacy

Persoons- of adresgegevens worden gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Daarnaast kunnen we uw contactgegevens gebruiken voor onderzoeksdoeleinden. De gemeente Gouda doet regelmatig onderzoek naar de klanttevredenheid om zo haar dienstverlening te verbeteren. Mocht u liever niet benaderd worden voor onderzoeksdoeleinden vanuit de gemeente Gouda, kunt u zich inschrijven voor het afmeldingsregister onderzoek. Bekijk ook de privacyverklaring van gemeente Gouda.

Auteursrecht

Alle data op blinkie.nl zijn volledig openbaar en mag u hergebruiken. Uitzondering is het beeldmateriaal en content waarop auteursrecht van derden ligt. In dat geval staat de naam van de
auteursrechthebbende erbij en mag u dit niet hergebruiken zonder toestemming van de auteursrechthebbende. Als u toestemming van de auteursrechthebbende heeft om auteursrechtelijk
beschermd beeldmateriaal en content te gebruiken, vermeldt dan de naam van de auteursrechthebbende. Als u inhoud citeert, mag u niet de indruk wekken dat de gemeente Gouda zonder meer de strekking van het afgeleide werk onderschrijft.

Concept en ontwerp

WeConnect heeft in opdracht van de gemeente Gouda de website gebouwd. WeConnect is niet eindverantwoordelijk voor het design, de servers en de website bezoekers.

Uitwerking

\Gemeente Gouda is verantwoordelijk voor de uitwerking van blinkie.nl.

Goudse uitblinkers

Lees hier de verhalen van Gouwenaars over hun bijdrage aan een mooi en schoon Gouda.